Wat doen wij

AquaDataSystems houdt zich bezig met de ontwikkeling en verkoop van telemetriesystemen en procesbesturing. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in besturingstechniek voor nieuwe en bestaande waterbeheersingsobjecten. Te denken valt aan waterbeheersingsobjecten zoals stuwen, schuiven, inlaten, overstorten, hevels, gemalen maar ook aan debiet- en kwaliteitsmetingen.

Om onze klanten, voornamelijk waterschappen, natuurbeheerorganisaties en overheden, optimaal van dienst te kunnen zijn, ontwikkelen wij naast standaardoplossingen ook “custom made producten” die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Onze klanten in de industriële sector zijn onder andere kaas- en zuivelfabrikanten, suikerproducenten, chemische industrie, bruggenbouwers en gasdistributiebedrijven,

Uiteraard blijven wij ook bezig met het ontplooien van steeds meer activiteiten buiten de waterwereld. Zo werken wij steeds vaker met alternatieve energiesystemen zoals zonne- en windenergie. Dit stelt ons in staat om besturingen te ontwikkelen voor bijna elk product op elke mogelijke locatie.